Over ons

Het boekhoudkantoor waar u géén nummer bent

De persoon die zich wil vestigen als zelfstandige met een éénmanszaak of een vennootschap heeft nood aan degelijke begeleiding en dat is voor ons zéér belangrijk ! U bent geen nummer in onze computers ! Voor vragen of problemen kunt U steeds bij de zaakvoerder, Frank Lagae, of één van de beide meewerkende zonen, Olivier of Miguel, terecht.

Het boekhoudkantoor waar U vriend des huizes bent

Ons kantoor begeleidt haar cliënten op een tegelijk professionele en ontspannen manier, waarbij vertrouwen één van haar voornaamste troeven is in de relatie cliënt-boekhouder. Onze kleine maar goed werkende structuur leent zich tot een optimale wisselwerking tussen de zelfstandige en de boekhouder. Wie druk bezig is met zijn bedrijf ziet “boekhouden” vaak als een noodzakelijk kwaad. Toch zijn er ook goede kanten aan deze noodzaak. Een boekhouding die goed is ingericht levert u een schat aan informatie. Naarmate die informatie actueler is, kunt u uw onderneming beter bijsturen. Samen gaan we hiernaar op zoek.

Vlugge verwerking op onze pc's

Wij hebben ons vertrouwen gesteld in één van de beste boekhoudprogramma’s, namelijk EXPERT/M Plus (Kluwer Software), en beschikken over alle mogelijke modules om U de meest volledige begeleiding te kunnen bieden. Dit resulteert in een vlotte verwerking van uw boekhouding, waardoor het voor ons mogelijk wordt om onze erelonen betaalbaar te houden.

Het boekhoudkantoor dat zich omringt met specialisten

We werken continu samen met andere specialisten (bedrijfsrevisoren, sociale secretariaten, financieel adviesverleners, advocaten, notarissen …) om onze cliënten optimale begeleiding en adviezen te geven. We hebben daarin een uitgebreid netwerk kunnen creëren zodat onze cliënten ook in andere vakgebieden de nodige bijstand kunnen krijgen. Uiteraard volgen wij dit steeds mee op.

Frank Lagae

boekhouding@franklagae.be

Miguel Lagae

miguel@franklagae.be

Kimberly Vanderhaeghe

kimberly@franklagae.be

Hilde Vandenbroucke

boekhouding@franklagae.be

Lies Van Essche

lies@franklagae.be

Olivier Lagae

olivier@franklagae.be

Isabel Dupon

isabel@franklagae.be

En ons netwerk van betrouwbare partners

Bij vragen? Aarzel niet ons te contacteren!

Over Boekhouding Lagae

Wij zijn een boekhoudkantoor gelegen in Roeselare, gespecialiseerd in de kleine KMO.

Volg ons op facebook

  • boekhouding@franklagae.be
  • 051 21 25 58
  • Ter Reigerie 7 bus 3
  • 8800 Roeselare
  • BE 0466.636.894
  • BIBF 70170157470